Egtved (mellem Kolding og Vejle)

Sjov og sangglad aktivitet i trekantsområdet

Jyllands uden tvivl sjoveste Polterabend aktivitet finder du i Egtved som ligger tæt på både Kolding, Vejle og Fredericia og dermed har en ganske central placering i trekantsområdet.

Lydstudiet kan rumme mere end 50 personer og er bemandet af en af de dygtigste lydteknikere som har erfaring både med musikalske indspilninger, radio og polterabend indspilning.

Dem kan du møde i studiet

Michael Søgaard er hvad man kan betegne som en vaske ægte lyd nørd, og derudover er han en god vært som nok skal tage sig godt af jer så i føler jer underholdt.

Michael har solid erfaring fra en lang række jobs i lydbranchen gennem mange år. Heriblandt radiovært, lydtekniker o.l. for virksomheder som Nærradioen i Kolding, radio Skala FM!, TV Kolding og TV Danmark.


Vi garanterer at i får en sjov, underholdende og skrupskør oplevelse når i gæster vores Lydstudie i Jyllands Graceland.

Andre indspilningstyper

Dette studie er en del af Synger.dk studierne.

Udover professionel CD indspilning for solister og bands, så er det muligt at foretage en række andre typer indspilning i studiet.

Polterabend indspilning

BrudenSynger er karaoke-indspilning i professionelt lydstudie på polterabend. Læs mere om polterabend indspilning i Egtved (mellem Kolding og Vejle).

Teambuilding indspilning

FirmaetSynger er teambuilding i den sjove ende. Læs mere om teambuilding indspilning i Egtved (mellem Kolding og Vejle).

Professionel CD indspilning

Indspilning.dk er teambuilding i den sjove ende. Læs mere om professionel indspilning for solister og bands i Egtved (mellem Kolding og Vejle).

Her finder du os:

Søndergade 65
6040 Egtved (mellem Kolding og Vejle)